lørdag den 6. juli 2013

Tricolore


Min datter er kommet hjem fra 5 dages ferie med kniplekursus. Rimelig cool tøs.

Nu trænger hun til at skeje ud og jeg har lovet hende at hun må få farvet håret, når det gider at holde tørvejr. Så det var nu!

Vi har fundet det i divided afdelingen i den lokale H&M. 
 

8 kommentarer:

 1. jeg synes jo ikke det er kønt ,men jeg kan godt huske mig selv som barn og den gang ville jeg nok synes det var sejt, min egen datter farver også sit hår i alle farver (som kan vaskes ud med tiden) og ja det skal jo prøves :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er fint. Og det her vasket ud efter en hårvask. Så det er ret harmløst.
   Da jeg var teenager skulle jeg også prøve alle mulige hårfarver. Pink, blå, grøn, rød. Ikke altid heldigt og arbejdsgiver synes især ikke det var heldigt. :-D

   Slet
 2. Hvor ser det egentligt fint ud! specielt billedet med fletningen er noget helt specielt!! Det ligner næsten havfruehår!!

  SvarSlet
 3. Fantastisk med et kniblekursus, og sikke en smuk trøje. Jeg syntes det er fint, at hun får lov til at lege med farvet hår, især når det kan vaskes ud igen (og ikke er det giftige stads vi voksne engang i mellem bruger).
  Jeg syntes det er sødt hendes hår; nok ikke lige det jeg selv ville vælge, men jeg er også en 'smule' ældre :-)
  En smuk, farverig regnbue-fe, der er hvad jeg tænker når jeg ser billederne.

  SvarSlet
 4. sejt! - jeg tør godt indrømme at jeg har haft både stribet, lyserødt og lilla hår i mine teenage år.. og faktisk går jeg nogen dage og drømmer om at skide fordommene et stykke og farve mit hår lilla igen på trods af mine snart 30 år. jo jeg synes rent faktisk det er pænt..forhåbentlig vokser jeg fra det;)

  SvarSlet
 5. Det var da en skæg hårfarve. Det er bare med at skeje ud mens man kan.
  Dejlig blog du har. Jeg faldt over den på bloglovin, glæder mig til at følge dig fremover. Du skal være hjertlig velkommen til at smutte forbi min. Hav en skøn aften, det der nu er tilbage af den.

  SvarSlet