torsdag den 4. juli 2013

Med mig en dag på job


-Besøg af kunde i mit studio
-Henvendelse fra sød kreativ dame der gerne vil i virksomhedspraktik hos mig (kan desværre ikke lade sig gøre)
-svar fra det japanske magasin Cotton Time, hvor jeg har spurgt om de vil lave en artikel om mig. Det vil de ikke for nuværende. Men jeg giver mig selv thumbs up for mit mod til at spørge!
-Email fra avisen om jeg vil deltage i fokus om gaden min virksomhed ligger i
-Læse op på muligheder for støtte via den europæiske socíalfond
-Så lige lidt produktudvikling. Nogen kom jo til at åbne en origamibog, og synes at der var plads til forbedringer. :-)

Apropos forbedringer, er der nogen som har et bud på hvordan jeg kan lave en smart lukning? På de store har jeg lavet et hul med hultang, puttet snor i og viklet rundt om. Det må kunne gøres bedre!
Og for at gøre det hele lidt mere spændende, havde jeg den lille vilde med. Han kan folde Enterprice, eller hvad det nu hedder det der rumskib, ud af min tommestok. 
Paprør til forsendelse af tapet kan gøre det ud for en bazooka. Det er saftsusemig aktionagtigt at være med mor på job. :-)

8 kommentarer:

 1. Ja helt sikkert thumbs up for dit mod til at spørge! Jeg synes jo som sagt, at dine origami tasker/punge er fantastiske, og har sendt mit eget eksemplar mange beundrende blikke i dag. Hvad med en knaplukning a la denne: http://pinterest.com/pin/54324739224983343/

  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 2. Nu kan jeg ikke se linket som Mette her sendt, men jeg tænker en lille forstærket papskive i flappen (sat fast med sådan en dims der bruges meget til scrapbooking hvor den stikkes igennem et hul og benene foldes ud på bagsiden) og en snor ud gennem bunden som vikles rundt om skiven. Ikke den mest korrekte beskrivelse.. Jeg jeg håber du forstår hvad jeg mener..

  SvarSlet
 3. Måske bare en skåret linje i pungen, så spidsen på lukningen kan sidde ned i? :-)

  Jeg er dybt imponeret og inspireret af dig Junette, jeg syntes det er så sejt det du gør!

  Kh

  SvarSlet
 4. Tak for forslag. Jeg var mest til den første, men i mangel på materiale, så blev løsningen lidt anderledes.

  SvarSlet
 5. Using never-before-seen archival footage that is integrated replica wathces into the film, "The Fourth Kind" exposes the terrified revelations of multiple witnesses. Their accounts of being visited gucci replica by alien figures chanel replica all share disturbingly identical details, the validity of which is investigated throughout the hermes outlet film.

  SvarSlet