fredag den 24. maj 2013

I, the DIY´er

Der sker simpelthen så mange ting for mig og Pattern Like, så det er helt umuligt at følge med og formidle videre.

Der sker små ting og store ting.

Denne uge er jeg blevet faster til endnu en lille dreng der bor i Tokyo (min bror er japansk gift). Han har været længe ventet og må siges at være et mirakel.

Derudover har jeg været til møde med mulig samarbejdspartner/arbejdsgiver. Hvis det bliver til noget,så bliver det et match in heaven og en stor STOR drøm går i opfyldelse. Der er bare mange overvejelser i det, da jeg ikke kan være både her og der. Så hvad er det lige som vejer tungest?

Så er der blevet eksperimenteret med nye produkter.

Vi har kastet os over et større website/blog/shop projekt. Fuck, siger jeg bare. Jeg troede at det var da bare noget man lige gjorde. Man er vel DIY´er?

Alting er lowbudget fordi vi lissom ikke tjener helt nok. Til tider trælst, men det er også noget af det som gør at man må nytænke lidt.

Som feks da vi fandt ud af at vi vil have et lystelt eller hvad det hedder, så man kan tage produktbilleder uden skygger. Så jeg fandt en DIY og satte praktikanten i gang med at bygge, ud af en papkasse, gaffatape og hvidt lagen. Min mor havde tilfældigvis en dagslyslampe og så var kørende.

Hav en dejlig dejlig weekend!
Statement armbånd in progress. Lavet af tom taperulle omviklet aida garn i pasteller og noget neonsnor fra byggemarked.

Mødelokalet transformeret om til photostudio

Papkassestudio

4 kommentarer:

 1. Er vild med din nye baggrund, super fedt mønster. Det lyder rigtig spændende, alt det du har gang i. Glæder mig til at høre mere.

  SvarSlet
 2. Glæder mig til, at høre mere om din nye platform! :)

  SvarSlet
 3. hvor lyder det spændende alt sammen!

  SvarSlet
 4. Ihh altså sådan et fotostudie har jeg også brug for, bare til møbler, det er virkelig svært at få taget billeder når man har noget stående allevegne:O)
  Det er jo dejligt når succes avler succes, men jeg tror du har ret i at man skal overveje hvad der er vigtigst og hvad der skal siges nej til:O) men et skønt projekt du har gang i, held og lykke med det hele.
  Eva

  SvarSlet