mandag den 8. oktober 2012

Papirindkøb

Når jeg er på besøg i København har jeg altid en fast runde jeg skal ud på i jagten på smukke mønster på papir: Plint, Grønlykke, Den japanske butik og Den kinesiske butik.
Denne gang fandt jeg nogle røvlækre farver i den røde/orange scala med pasteller og neon inkluderet. Bare sådan nogle lækkerier som man kan sidde og kigge på som man ikke nænner at bruge.
10 kommentarer:

 1. Hvis du har lyst kan du se det grønne med orange blomster i bruge på min blog: http://carlaogkrudtuglen.blogspot.dk/2012/10/carla.html
  Jeg er selv hel vild med det, så kan godt forstå at du er glad for dine indkøb.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Hei på deg!!
  Wow!! For noen fantastiske mønster og farger!! Heldige deg! Kommer til å kikke innom Etsy butikken din, så masse fine stoffer:-)))
  Legger meg med glede som følger på bloggen din:-)
  Stikk gjerne innom meg og ta noen lodd, har en gibort/giveaway på gang!!
  Fin ny uke til deg!
  Klem Siri

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare lækre papirer:-) Hvor er nr. 1 (orange blå og guld) og nr. 3 (orange hvid stribede) købt henne? Det kunne jeg nemlig også godt bruge.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. De er begge fra Grønlykke.
   Den med blomsterne stod ikke sammen med de andre papirer, men var noget jeg spottede bag disken. :-)

   Slet
 4. SÅÅ fine mønstre og farver, super lækkert :-)

  SvarSlet
 5. Lovely fabric, it reminds me of Orange Sherbet. Is there a way to translate your blog into English?

  SvarSlet
 6. Smukt, Junette! ! Forstår godt du er glad for dine nye papirer : )
  Det blomstrede pastelpapir er jeg selv helt forelsket i, siden jeg modtog det i Craft it forward-gaven fra Elisabeth (se her:http://arvingencom.blogspot.no/2012/09/craft-it-forward-gave-en-fin-byttehandel.html) Simpelthen så smukt!

  Det lyder i øvrigt som en skøn tur du har haft til Kbh, med en masser af dejlige fund! Blev der shoppet igennem i Husflid, eller hvad? : )

  Knus Marthe

  SvarSlet
 7. Dejlig stof, det minder mig om Orange Sherbet. Er der en måde at oversætte din blog til engelsk. Åh, og jeg opdagede Google Translator! :)

  SvarSlet
 8. Hej Junette.

  Jeg har sendt en mail til dig, i søndags, da du har noget tapet på din etsy shop som jeg gerne vil have en meter af. Har du fået min mail? :-)

  Kh Line

  SvarSlet