torsdag den 16. august 2012

Stickers

I forbindelse med at jeg bestilte visitkort hos moo.com, så bestilte jeg ved samme lejlighed også en stickerbook. Lækker emballage er simpelthen uimodståelige. Glæder mig til at pynte mine forsendelser med lidt lækkerhed.


7 kommentarer:

 1. Jeg har også bestilt både visittkort og klistremerker fra Moo - og har vært SÅ fornøyd! Så lurt å lage klistremerker med favorittstoffene - den ideen må kopieres;)

  SvarSlet
 2. Hvor lækre er de ikke lige..?

  SvarSlet
 3. Fantastiske! Jeg har taget tilløb mange gange, men kan hver gang ikke lige overskue at uploade 50-100 forskellige billeder :-) Mindre kan selvfølgelig også gøre det - men når nu man er i gang, vil man også gerne have mange forskellige ikke? :-)

  Men en dag bliver det nok :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. jeg tænker de sødeste til- og frakort på julegaverne :)

  SvarSlet
 5. What a wonderful idea, I really must get on with photographing my whole fabric stash - I would love to be able to carry it with me in sticker form! xx

  SvarSlet
 6. De er intet mindre end geniale. Helt sikkert en idè at gøre efter! Tak for inspirasjonen, Junette.

  Kh Marthe

  SvarSlet
 7. Jeg bestilte for år siden klistermærkerne med billeder af mine kreative ting og har for nyligt bestilt visitkort. Jeg er så glad for begge dele. De er gode at bruge på breve, kort og gaver. Overvejer lidt deres runde stickers også :-)
  Fin blog du har, den har jeg ikke set før. Blev helt fanget af sponsor/reklame debatten, som jeg synes er rigtig god :-D

  SvarSlet