lørdag den 23. juni 2012

Værktøjskasse på den fimsede måde og rabat på ALT weekenden ud

I dag har jeg leget med det nye fimsede mormortapet. Jeg havde noget med neon i tankerne og resultatet blev vildt for meget på den gode måde! Er det ikke det man kalder kitch?

Nå men dagen har også budt på mails fra folk som kom for sent til at købe tapeter med rabat. Jeg havde skrevet at det var indtil kl 12 i dag, men så var der noget med nogle tidszoner jeg ikke har indstillet korrekt, så rabatten forsvandt før den skulle! Så nu er der altså mulighed for at få 25% rabat igen PÅ ALT, hvis du indtaster SANKTHANS som coupon code. Ved check out skal du trykke der hvor der står "apply shop coupon code" og derefter skrive SANKTHANS. Hvis ikke du gør dette betyder det ingen rabat. Jeg kan ikke efterfølgende rette det. Dette gælder til og med søndag d. 24. juni 2012.


6 kommentarer:

 1. Hvor er de bare helt vildt fine:-)

  SvarSlet
 2. Tak for rabatten det var en god gave! Ha en god søndag!

  SvarSlet
 3. De værktøjskasser er simpelthen for fede!

  SvarSlet
 4. Tjo nu har jag mailat dig, hoppas att det går bra att beställa och få rabatten även om jag inte har etsy. Blev sjukt pysselsugen av alla dina fina inspirations bilder. Så tror jag beställt 6meter tapet och lite tyg i allfall :) Förlåt att de tog sån tid att lägga beställningen, ha en fin dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisa, jeg har svaret dig på mail. Har du ikke modtaget den?

   Slet