fredag den 22. juni 2012

Sidste dag med 25% på tapet og nye sager som bliver revet væk

I morgen kl 12 er det slut med 25% rabat på tapet.
Der er kommet masser af nyt i  Etsy-butikken, både af tapet og stof. Jeg har nemlig opkøbt et lille lager hos en artsfælle. Der var mange små stykker stof, som jeg er gået lidt død i at fotografere. Men nu er jeg næsten i bund og i går fik jeg lagt det meste af det nye stof på samt noget fra min Dekoplus samling.
Og før jeg overhovedet nåede at lave et indlæg her på bloggen, så havde japanerne og englænderne støvsuget butikken! Det er stofferne i skandinavisk og hollandsk stil de er pjattede med. Der er dog stadig lidt tilbage.

Der er mange som har skrevet til mig, fordi de ikke forstår at der kommer "tax" på, når de kommer til betaling. Denne nye ting er moms.
Det er fordi jeg er blevet momsregistreret i maj måned. Derfor skal jeg opkræve 25% fra privat handlende indenfor Danmark og EU.
Jeg har også fået at vide at nogle bliver helt forskrækkede når de trykker på linket til min butik, fordi de ender på en amerikansk side, nemlig ETSY. Etsy er er international handelsplatform som henvender sig til købere og sælgere indenfor vintage, hjemmelavet og krea-materialer.
Mit virke, min adresse og mit lager er her i Danmark. Men jeg skriver på engelsk fordi jeg på den måde og  via ETSY så har mulighed for at sælge til hele verden.

Det her elsker briterne og japanerne

Nye tapeter. Jeg har projektplaner med det lyserøde fimse-romantiske oppe til højre. Det skal mikses med noget neon.

Tapeter, som du stadig kan nå at få til nedsat pris

2 kommentarer:

 1. kan da godt forstå både briterne og japanerne... eller både og, er bestemt ikke det hele der tiltaler mig, men hvor er det grønne stof med orange blomster da bedårende... jeg ser et babytæppe for mig... minder lidt om patchwork, men så kan bare lige hoppe over hvor gærdet er lavest :)

  kh
  Simone

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se, hvad der skal ske med noget af tapetet. Det er jo altid spændende at se, hvad der kommer ud af dine fine resultater.

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet