fredag den 27. april 2012

Det stærke køn

I dag skulle Dinabarnet hjem til Bedste. Jeg fulgte hende det meste af vejen, og så skulle hun selv gå resten, hvor Bedste kan se hende fra vinduet.

Mens hun går alene, kommer der nogle store drenge cyklende forbi hende. De rækker tunge af hende og siger: "Små piger er sjovest at drille!"

Hun fortæller det til Bedste, da hun kommer op og hun fortæller hvordan hun lod som om hun hverken så eller hørte dem. "Jeg lod bare som om de var luft!" Hun er mega cool, min store smukke pige. Dét kunne godt have slået mig ud på en dårlig dag. Men hun er fuld at tillid til sig selv. Nu er hun også den anden højeste af børnene i hendes klasse, og hun kan også klare alle drengene. Så de kan jo bare komme an! Men at ignorere dem, var ikke kun stærkt. Det var også klogt. Sådan er hun nemlig også.


5 kommentarer:

 1. Hun lyder som en sej pige, der nok skal klare sig ;)
  God weekend fra Tina

  SvarSlet
 2. Sådan!!!!

  http://miraklerne.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. En nydelig og sterk og smart pike.
  Sånn skal det være.
  God helg. Klem, Drude

  SvarSlet
 4. Sådan Junette, at blive ignoreret kan nok lære de drengerøve at se livet på en anden måde, godt gået af din seje datter.
  God Lørdag.

  SvarSlet
 5. Hvor er hun bare mega sej. Det er nemlig ikke nemt at ignorere, men som du selv siger, er det rigtigt klogt! Hun kan godt være stolt af sig selv:-)
  Kh Anita

  SvarSlet