fredag den 30. december 2011

Zentangle paisley

Min mindste øjesten Sigurd, som lige er blevet 4 år, viser stor interesse for at tegne. Det er noget af det vi kan sammen, næsten uanset hvor dårligt jeg har det. Det er fedt, når jeg oplever nærvær og samhørighed med mine unger. At sidde og lave noget vi nyder og kan fordybe os i. 
Jeg har ikke set det som noget særligt, med hans tegneri, men flere og flere af de voksne i hans børnehave fortæller hvor imponerende det er. Han bruger sine øjne og tegner det han ser. Han går ned i detaljer, som her hvor vi har tegnet side om side:

Sigurd 4år


8 kommentarer:

 1. Dét er godt nok impornerende af en dreng på 4. Detaljeringen er jo helt fantastisk.
  Kh. MiA (mor til en 4-årig og pædagog i børnehave-jeg ser rimelig mange børnetegninger i løbet af en dag)

  SvarSlet
 2. Superflot - begge to, på hver sin måde!
  Kh. Liv

  SvarSlet
 3. Meeget imponerende 💗 vildt smukke tegninger ... Dejligt med fællesskab Knus og godt nytår

  SvarSlet
 4. ja det er ret flot af en 4 årig! Få ham endelig til at blive ved, han skal nok blive vildt dygtig.
  Jeg har også arbejdet i børnehave :)

  SvarSlet
 5. Hold da op! hvor har han gjort sig umage, det er opmuntrende.
  Jeg tror at jeg ser på dine billeder af insulinpenne med et andet blik. Mit blik er næsten kærligt, på mit arbejde har jeg brugt dem ofte på beboere, de er så dejligt næsten idiotsikre, nålene er så tynde, at de ikke gør så ondt, og human insulin er sådan et fremskridt, så derfor elsker jeg novopenne. Jeg ser frem til den dag, hvor et lille apparat selv kan dossere efter behov.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare nogle flotte tegninger I har tegnet! Dejligt med børn, der interesserer sig for at tegne!

  Godt nytår!!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 7. Man må sige, du har givet talentet videre!! Hvor er de begge flotte! Jeg har selv en dreng på 3, som desværre ikke lader sig fange af tegneriet, suk ;-) Jeg har i øvrigt lige brugt en time på at surfe rundt i dine gamle indlæg, nøj, hvorfor startede jeg dog ikke i Blogland noget før!? Super fede DIY's og tegninger du laver! Sikke da en barsk historie du går rundt med, ønsker og håber for dig det går fremad fra nu af. Kram og tanker, Trine

  SvarSlet