mandag den 18. april 2011

Det racistiske overgreb mod min venindes søn er nu i Ekstra Bladet!

Hvor er det sejt som den historie har spredt sig som ringe i vandet og nået frem i medierne!

Go, Anne. Min smukke kloge søde modige veninde!


3 kommentarer:

 1. Men pyh, hvor er det nogle hårde kommentarer hun får med fra 'Nationen'... Der er ikke den store sympati at hente fra den flok - har du læst dem? Lad være, for det er lige til at blive ked af, hvor meget empati der går tabt, når individer kan gemme sig bag en 'avatar' og ikke behøver at stå frem med deres udtalelser i den virkelig verden.

  SvarSlet
 2. Nej, det har jeg ikke læst. Og kan høre at det skal jeg heller ikke.
  Jeg har kun fulgt med i de opmuntrende kommentarer på hendes blog. Troede i min naivitet, at disse kommentarer repræsenterede alles reaktion.

  SvarSlet
 3. For mig at se, er læserne og debattørerne på Ekstra Bladets side, en flok, der er vant til at ping ponge med hinanden - og det er generelt ikke studenterhuen, der trykker dem. Jeg mener stadig, at det er vigtigt og rigtigt og meget modigt af din veninde at stå frem og dele sin historie. DF repræsenterer trods alt "kun" ca. 10% af os danskere, så jeg vælger at tro, at rigtig mange mennesker bliver oprigtig chokerede over at høre en sådan hverdagsberetning. Jeg har selv fortalt historien vidt og bredt, og alle der hører den bliver totalt rystede. Håber historien fortsat vil skabe debat - og her mener jeg ikke den type fladpandede debat, som landsbytosserne på Ekstra Bladets hjemmeside repræsenterer - men en ordentlig og etisk funderet debat om værdierne i vores samfund.

  SvarSlet