tirsdag den 12. oktober 2010

Når læger skejer ud, sådan stilmæssigt

Jeg har jotilbragt temmelig mange timer i selskab med læger den sidste uge. Læger uden kittel. De går ret konservativt klædt i skjorte eller polo, lambswool v-hals og jeans. Og briller med stålstel.

En af lægerne skilte sig dog markant ud. Han havde rødligt hår og havde trukket bukserne op under armhulerne omtrent. Et syn der ville være oplagt at tegne. Men indtil da må I nøjes med ham her:

3 kommentarer:

 1. Jeg tror altså ikke han er læge. Det er han lissom ikke udfarende nok til at være. Jeg mener, ville ham her kunne overskue at møde mennesker hele tiden? Måske er han forsker? I noget med meget snirklet viden?

  SvarSlet
 2. Det forekommer mig at de fleste læger ikke ligefrem skejer ud med hensyn til påklædning, jeg ved ikke om de mener det går ud over troværdigheden, at være velklædt.
  God gad Junette.

  SvarSlet
 3. Faldt lige over dette indlæg. Nu er jeg jo læge, men selvfølgelig en kvindelig en... Det er sjovt, for faktisk tænker jeg meget på hvad jeg tager på, på arbejde. Kunne f.eks. ikke drømme om at tage en hårbøjle på på arbejde, for jeg er bange for, at så vil patienterne ikke kunne tage mig seriøst. Det er dog bare min egen mening. Har også altid kun diskret makeup på, for vil heller ikke være for sminket. Er dog gennem årene efterhånden gået hen og er blevet lidt småkedelig, så nu hanker jeg lidt op i mig selv og forsøger at være seriøs og spændende...
  Kh Eline

  SvarSlet