søndag den 11. juli 2010

Endnu mere retrostof til salg

Så har jeg lagt endnu mere af mit stof til salg lige her
2 kommentarer:

 1. Hei! For en koselig og fargesprakende blog du har! Lyser kreativitet av den, det gjrø meg glad. Nå er jeg hjemme hos mine foreldre på ferie, og jeg fikk lyst til å lete etter barbiesko i mine gamle esker. Et slikt smykke må jeg jo ha!
  Takk for kommentar inne hos meg. Jeg vil tro at man kan ha rubons også på kakler, men jeg vet ikke om det tåler sterke vaskemidler slik som Jif og lignende. Det må i så fall luftherdes over noen måender før man kan vaske over. Men jeg kan ikke garantere for holdbarheten siden jeg ikke har prøvd det selv.
  Man kan også pynte med rubons på glass, men da bruke blank glassmaling som lakk over. Panduro har også glassmaling vet jeg.
  Hvis man lar lakken lufttørke i 2-3 måneder så skal det ikke kunne vaskes av igjen, i følge Pandurodamene. Men om det holder for alltid vet jeg ikke siden mine vaser bare er 2-3 måneder gamle. Porselenmaling skal egentlig herdes i ovnen, men jeg turte ikke det med rubons siden jeg mistenker at farvene vil endres...Hm, ja, jeg vet ikke om du ble noe klokere jeg altså:)

  Maya

  SvarSlet
 2. Hej Maya
  Tak for din kommentar. Er beæret over at du er blevet inspireret af mine smykker :-)

  Jeg må prøve mig frem med rub-ons. Heldigvis gør jeg ikke rent så tit, så der skulle være mulighed for at det holder et godt stykke tid :-D

  SvarSlet