søndag den 25. april 2010

Pis og lort, jeg er blevet bestjålet!

Et forpulet røvhul af en virus har stjålet al min energi! Det er edderpetervæltemig voldsomt frustrerende! Alt hvad jeg foretager mig ender i hosteanfald, der gør mig nervøs for om vejrtrækningsorgan har tænkt sig at vende vrangen ud på sig selv. Det være sig noget så simpelt som at tage telefonen eller trække vejret. Alting ender i hosteanfald. Jeg prøver på at undgå det, ved at trække vejret så musestille som jeg kan. Sådan at jeg næsten ikke bruger lungerne. Pænt svær disciplin!

I dag fik jeg overgearet dreng hjem, der har været på weekend hos farmand. Sådan en weekend foregår i et hysterisk tempo. Hvad de ikke kan nå af besøg på café, Tivoli, legeland, Zoo, storcentre, legepladser, Magasin, legetøjsbutikker og børnetøjsbutikker. Det er ikke småting! Hvis jeg strammer mig an, kan jeg vel nå samme program -på et år. Der er ikke nået galt med det. Men det er en skærende kontrast at gå fra sådan et tempo og så hjem til en mor, hvor man helst bare skal gå i seng kl 18, fordi hun er syg og ikke længere kan holde sig oprejst.
Desuden er det jo altid hyggeligt at komme hjem til sin søster igen og udtænke hvilke former for ballade, hun kan lokkes med på. Da alle mand var kommet i seng og den eneste der var træt var mig, måtte børn jo finde på noget at foretage sig i sengen. Sigurd fik den glimrende idé at synge "en elefant kom marcherende", mens han marcherede rundt i sengen. Den var Dinabarnet helt med på! Sengen er ikke voldsomt stor, så jeg blev trampet rimelig meget på. Irriterende meget på. Så meget at jeg ret hurtig fik trang til at råbe meget højt. Så det prøvede jeg. As if! Når man knap nok kan trække vejret, kan man nok heller ikke råbe to skrålende og marcherende unger op.

Nå, men her 4 timer senere har ungerne marcheret sig i søvn. Og jeg synes egentlig det har været en suveræn dårlig dag.
Til gengæld har jeg taget alt mit tøj rigtigt på. Så det er ikke fordi jeg ikke kan få øje på de positive ting.

3 kommentarer:

 1. Nåh... Lille pus. Du ska´ da vist snart til Nordjylland og ha´ tanket energi på.

  SvarSlet
 2. Jatak!
  I dag har jeg det ikke spor bedre, men dagen har dog alligevel været lidt hyggeligere, takket været Annes gode selskab.
  At min opmærksom hed gik til godt selskab, resulterede så i at Sigurd i al stilhed fik tømt skabet med puslespil. Og tømt alle kasser med brikker ud på gulvet.
  Så Dina og jeg har brugt en times tid inden sengetid på at sortere brikker.
  Hun var lykkelig da jeg gav hende 5,50 kr for hendes store hjælp. Hun sparer nemlig sammen til fjernsyn. :-)

  SvarSlet
 3. Det var altså også hyggeligt - både i formiddags og til aften! HELDIGE Dina, der fik penge. Jeg kunne godt høre på hende, at det var spændende, det med at spare op :-)

  SvarSlet