mandag den 19. april 2010

Hvad ville du svare?

Hvad ville du svare, hvis du hos lægen skal have tjekket øjnene og bliver spurgt om hvad dette er? (har sat lilla firkant omkring):
Jeg ville have svaret hest, eller måske hestevogn. Mit Dinabarn, som unægteligt ser mange Disney film med prinsesser og Barbiefilm med prinsesser, svarede efter lidt betænkningstid og med det lykkeligste fjæs: "Det er da en karet".
Med sådan en tankegang bliver alt jo lidt eventyrligt. Selv et lægebesøg.

3 kommentarer:

 1. :-) Dejligt Dinabarn. Det minder mig om dengang Lasse skulle til sprogtest i børnehaveklassen. (allerede dengang foretog man tests på små børn!!!) Han får vist et billede af en kaserolle og svarer korrekt: "kaserolle" men da han kommer hjem siger han: "Jeg tror ikke jeg klarede testen for alle de andre kaldte det for en gryde og jeg sagde kaserolle!!"

  SvarSlet
 2. Årgh stakkels pus.
  Det er ikke let at være klogere end alle andre :-)

  Dina spurgte her til aften, om jeg ikke kunne ringe til Jane og Henrik og høre om hende og Sigurd kunne komme på ferie hos jer til sommer. I har nemlig rigtig ægtig flagermus!

  SvarSlet
 3. Det har vi nemlig!! Og vi har set dem i år. Lige nu er det lidt for koldt men når solen igen får varme er de der fluks. Og selvfølgelig må de komme på ferie. Lige så tit de har lyst - eller moren har;-)

  SvarSlet